Парафіяни кафедрального собору УПЦ надали чергову допомогу столичному військовому госпіталю

З благословення вікарія Київської Митрополії єпископа Бородянського Варсонофія, до свята святителя Миколая у Центральний військовий госпіталь були передані подарунки для воїнів, що знаходяться на лікуванні, а також персоналу клініки. Про це повідомляє Інформаційний відділ УПЦ з посиланням на офіційний сайт собору.

Співробітники соціального відділу собору разом із волонтерами відвідали кілька відділень медичного закладу, вручили військовослужбовцям подарунки та побажали їм швидкого одужання і повернення до рідних.

Читайте також: Віряни УПЦ відзначили день святителя Миколая справами милосердя

Соціальний відділ собору відвідав переселенців зі Сходу
Соціальний відділ собору відвідав переселенців, які проживають у санаторії Пуща-Водиці

Громада Воскресенського кафедрального собору Української Православної Церкви протягом останнього тижня здійснює благодійну акцію з надання допомоги лікарням, дитячим притулкам, вимушеним переселенцям та інвалідам.

Читайте також: Влада і мешканці різних регіонів країни дякують духовенству УПЦ за благодійність

Соціальний відділ собору запрошує всіх небайдужих приєднатися до доброчинності.

Нагадаємо, командування Національного військового медичного госпіталю м. Києва нагородило відзнакою “За служіння Богові й Україні” настоятеля столичного храму на честь Покрови Пресвятої Богородиці протоієрея Олега Скнаря. Раніше повідомлялося, що клірик Запорізької єпархії був нагороджений медаллю «За гідність та патріотизм».

Просмотров: 301