Сєверодонецька єпархія виступила співорганізатором благодійної акції для дітей Луганщини (+ВІДЕО)

Сєверодонецька єпархія спільно з «Громадянським корпусом» в Луганській області провели благодійну акцію примирення. Близько сотні різдвяних пряників та інших солодощів з побажаннями миру та злагоди отримають діти, які мешкають в Луганську. Про це повідомляє Інформаційний відділ УПЦ з посиланням на офіційний сайт Сєверодонецької єпархії.

Частину подарунків зробили своїми руками учні середньої школи №2 м. Рубіжне. Серед школярів, котрі взяли участь в акції, були й діти-переселенці. Їхні посилки, здебільшого, адресні надійдуть друзям, що залишилися в Луганську.

Миротворчу місію підтримав архієпископ Сєверодонецький і Старобільський Никодим. З благословення Його Високопреосвященства та на замовлення єпархії була спечена партія пряників у формі ангелів.

Читайте також: Парафіяни кафедрального собору УПЦ надали чергову допомогу столичному військовому госпіталю

Архієпископ Сєверодонецький і Старобільський Никодим
Архієпископ Сєверодонецький і Старобільський Никодим

«Акція має символічний характер, – говорить владика Никодим. – Дітям на тій території буде дуже приємно отримати такі подарунки напередодні Різдва Христового, почитати записочки, в яких однолітки бажають один одному добра і, найголовніше, миру».

З доставкою також допоможуть священнослужителі Сєверодонецької єпархії. Спочатку подарунки привезуть на пункт пропуску в Станиці-Луганській, а потім їх передадуть безпосередньо в Луганськ

Читайте також: Єпархії УПЦ проводять святкові заходи для дітей переселенців до дня святителя Миколая (+ВІДЕО)

Просмотров: 478