В УПЦ продовжують опікуватися українськими військовими та їхніми сім’ями

В єпархіях Української Православної Церкви продовжують опікуватися українськими військовими та їхніми сім’ями. Про це повідомляє Інформаційний відділ УПЦ, з посиланням на прес-служби єпархій.

З подарунками до Різдвяних свят вирушили волонтери Черкаської єпархії у зону військового конфлікту, у Волидимир-Волинську священики УПЦ відвідали родини бійців. А на Волині сім’я загиблого старшого лейтенанта Ігоря Скіри отримала співчуття та всебічну підтримку від правлячого архієрея та священнослужителів єпархії.

5510За повідомленням Черкаської єпархії, стараннями місцевих волонтерів та парафіян Покровського храму м. Сміла, наприкінці грудня було відправлено вантаж для українських воїнів з подарунками до новорічно-різдвяних свят. Наступний транш планується вже на початок нового року.

У Володимир-Волинській єпархії інформують, священики Ратнівського благочиння протоієрей Ігор Антонюк та протоієрей Василій Матвіюк, разом із благочинним Анатолієм Гурським відвідали сім’ю загиблого військовослужбовця 51-ї окремої механізованої бригади, Івана Тричука. Вже традиційно до свят священнослужителі приходять до донечок Марини Тричук із гостинцями та подарунками.

На Волині підтримки потребує сім’я загиблого на сході України воїна – старшого лейтенанта Ігоря Скіри. Як повідомляє прес-служба Волинської єпархії, 28 грудня у Свято-Миколаївському храмі міста Ківерці був звершений чин похорону.

DSC_1275Боєць 14-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних сил України старший лейтенант Ігор Скіра загинув 24 грудня. Секретар Волинської єпархії протоієрей Миколай Бондарук та речник Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук переказали рідним, близьким та односельчанам загиблого щирі співчуття від митрополита Волинського і Луцького Ніфонта.

 

Просмотров: 456