В УПЦ вітають з Різдвом Христовим нужденних – подарунки отримали переселенці

Переселенці та малозабезпечені родини в Одесі та Кіровограді отримали допомогу та різдвяні подарунки від Української Православної Церкви, повідомляє Інформаційний відділ УПЦ.

IMG_94684 січня з благословення митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела Соціальним відділом Одеської єпархії була надана допомога більш як 200 сім’ям вимушених переселенців з Донецької та Луганської областей, а також малозабезпеченим сім’я Одеського регіону. Про це повідомляє прес-служба Одеської єпархії.

Допомога складалася з продуктових наборів, а двадцяти п’яти найбільш нужденним (інвалідам та багатодітним сім’ям) була надана фінансова допомога. Також до свята Різдва Христового всі діти, що знаходяться в цих сім’ях, отримали солодкі подарунки.

Читайте також: Київська єпархія надала допомогу понад 17 тис. вимушеним переселенцям

 

Цього ж дня, 4 січня, в рамках благодійного проекту «Допоможи ближньому», з благословення архієпископа Кіровоградського і Новомиргородського Іоасафа, керівник єпархіального Відділу благодійності і соціального служіння протоієрей Андрій Бобрик передав зимовий одяг, взуття та теплі ковдри для родин-переселенців зі Сходу України. Про це повідомляє сайт Кіровоградської єпархії УПЦ.

Читайте також: Священнослужителі УПЦ продовжують передавати українським військовим гуманітарні вантажі та подарунки до свят

Матеріальну допомогу зібрали прихожани Спасо-Преображенського кафедрального собору міста та передали її через штаб Кіровоградського обласного центру, що опікується переселенцями.

Читайте також: Блаженніший Митрополит Онуфрій: Всі, хто боролися або борються з Церквою, ніколи не виграють (+ВІДЕО)

Просмотров: 181