Напередодні дня пам’яті собору Пресвятої Богородиці Предстоятель молився у Києво-Печерській Лаврі

У перший вечір післясвята Різдва Христового Блаженніший Митрополит Онуфрій очолив всенічне бдіння у Києво-Печерській Лаврі.

7 січня ввечері, у післясвято Різдва Христового, Предстоятель Української Православної Церви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив всенічне бдіння в Трапезному храмі преподобних Антонія і Феодосія Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. Про це повідомляє Інформаційний відділ УПЦ.

У перший день після Різдва Свята Церква вшановує пам’ять собору Пресвятої Богородиці.

Його Блаженству співслужили намісник обителі митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, керуючий справами митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, архієпископ Макарівський Іларій, єпископ Ірпінський Климент, а також духовенство монастиря.

Завтра Блаженніший владика звершить Божественну літургію у Свято-Вознесенському Флорівському жіночому монастирі столиці. Початок богослужіння о 8:00.

Нагадаємо, сьогодні Предстоятель благословив відкриття щорічного благодійного свята «Різдвяний вертеп» у Київській національній опері. Раніше Його Блаженство очолив урочисте богослужіння з нагоди Різдва Христового у Києво-Печерській Лаврі.

Читайте також: У Києво-Печерській Лаврі Предстоятель отримав привітання з Різдвом Христовим

Просмотров: 1442