Віруючі Київської єпархії привітали Блаженнішого Митрополита Онуфрія з Різдвом

За сталою традицією напередодні дня памяті святого первомученика і архідиякона Стефана духовенство та віряни Київської єпархії привітали свого Архіпастиря з Різдвом Христовим.

8 січня ввечері, у перший день післясвята Різдва Христового, Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив вечірню у Трапезному храмі преподобних Антонія і Феодосія Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, повідомляє Інформаційний відділ УПЦ.

За богослужінням також молилися намісник обителі митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, архієпископ Білогородський Николай, архієпископ Макарівський Іларій, єпископ Боярський Феодосій, єпископ Обухівський Іона, єпископ Ірпінський Климент, єпископ Бородянський Варсонофій, єпископ Фастівський Даміан, єпископ Васильківський Миколай, а також представники духовенства міста Києва та Київської єпархії.

Читайте також: У Києво-Печерській Лаврі Предстоятель отримав привітання з Різдвом Христовим

По завершенні богослужіння митрополит Павел від повноти всього духовенства привітав Блаженнішого владику зі святом Різдва Христового, бажаючи Архіпастирю сил і наснаги у несінні Первосвятительського послуху на кафедрі Київських митрополитів.

В свою чергу, Блаженніший Митрополит Онуфрій подякував усім присутнім за спільне богослужіння і вітання з нагоди різдвяних свят.

Читайте також: Семінаристи власноруч підготували зворушливе привітання для нечуючих (+ВІДЕО)

На завершення, під спів колядок Предстоятель роздав юним хористам і парафіянам подарунки та благословив кожного.

Нагадаємо, що сьогодні Предстоятель звершив Літургію у Флорівському жіночому монастирі Києва

Просмотров: 1915