Співчуття Предстоятеля УПЦ рідним і близьким спочилого генерального директора ТРК “ГЛАС” Ларіонова С.В.

25 січня 2016 року пішов з життя генеральний директор ТРК «Глас» Сергій Вікторович Ларіонов.

РІДНИМ І БЛИЗЬКИМ
ГЕНЕРАЛЬНОГО ДИРЕКТОРА ТРК «ГЛАС»
ЛАРІОНОВА С.В.

Дорогі браття і сестри!

З відчуттям глибокої скорботи сприйняв я звістку про кончину Сергія Вікторовича Ларіонова. Висловлюю щире співчуття рідним і близьким спочилого.

Всі свої сили Сергій Вікторович присвятив роботі на телерадіокомпанії «Глас» і ввійшов в історію вітчизняних мас-медіа як людина, котра стояла у витоків появи першого релігійного і культурологічного телеканалу на теренах України. За 10 років існування «Глас» випустив безліч цікавих і корисних програм інформаційного, духовно-просвітницького, документально-освітнього та пізнавально-розважального характеру для всієї родини. І кожен з проектів носив і носить на собі відбиток невтомної і натхненної праці Сергія Ларіонова. У своєму служінні він являв собою приклад яскравого і талановитого керівника, активного і небайдужого суспільного діяча, доброї та чуйної людини. Спочилий був справжнім патріотом України та щиро вірив у те, що відродження Вітчизни нерозривно пов’язане з Православ’ям.

Нехай упокоїть Владика життя і смерті Христос новопреставленого раба Свого в обителях праведних, де немає ні хвороби, ні печалі, ні зітхання, і сотворить йому вічную пам’ять. Всім рідним і близьким спочилого нехай Всемилостивий Господь дарує мир і духовну втіху.

З любов’ю у Христі

+ОНУФРІЙ
МИТРОПОЛИТ КИЇВСЬКИЙ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ,
ПРЕДСТОЯТЕЛЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ

Просмотров: 552