Єпископ Української Православної Церкви відвідав Народні збори України

Всеукраїнський форум присвячений обговоренню питань прогресивних змін у суспільстві та кращого життя громадян України.

30 січня в приміщенні Міжнародного центру культури і мистецтв Федерації профспілок України (Жовтневий палац) відбулися Другі Народні збори України, які очолив генерал армії України Микола Маломуж.

DSC_00041Народні збори України представляють собою зібрання громад з усієї України, які спільно обговорюють шляхи подолання глобальних проблем України, зокрема, збереження її територіальної цілісності, досягнення миру, безпеки громадян та інституту родини, подолання економічного колапсу і т.д.

Читайте також: Представники УПЦ взяли участь в міжнародній науковій конференції «Розвиток медичного капеланства в Україні»

На запрошення організаторів заходу та з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, зібрання відвідав вікарій Київської Митрополії єпископ Васильківський Миколай. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Київської Митрополії.

DSC_00221Як зазначають засновники всеукраїнського форуму, робота Народних зборів України спрямована на досягнення глибоких, прогресивних змін у суспільстві, кращого життя майбутнього покоління та гідної старості нинішніх громадян.

Читайте також: Призначено нових правлячих архієреїв Уманської та Шепетівської єпархій

Просмотров: 842