Православні Луганщини передали Товариству Червоного Хреста благодійну допомогу для нужденних

У Сєверодонецькій єпархії протягом майже двох місяців збирали кошти, щоб закупити продукти харчування нужденним. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

Починаючи від Різдва Христового, після кожної Божественної літургії у Свято-Тихонівському храмі смт. Білокуракине здійснювався збір коштів для надання благодійної допомоги нужденним Луганської області.

19 лютого закуплені продукти харчування були передані в районне відділення Товариства Червоного Хреста, звідки допомога буде розподілена між тими, хто опинився у скрутних життєвих обставинах.

19022016Настоятель Свято-Тихонівського храму, благочинний Білокуракинського округу архімандрит Володимир (Могильний) подякував усім, хто відгукується на заклик Матері-Церкви виконувати заповідь Божу про любов до ближніх і творити добро оточуючим.

Нагадаємо, цього ж дня, 19 лютого, вікарій Волинської єпархії єпископ Камінь-Каширський Нафанаїл відвідав Луцький військовий госпіталь та передав 20 тисяч гривень на лікування солдат.

Фото на головній сторінці icrc.org

Просмотров: 234