Зловмисники підпалили авто священика, зусиллями якого в Одесі сотні нужденних щотижня отримують допомогу

Протягом дня перед підпалом протоієрей Павел Поліщук займався видачею продуктових наборів та фінансової підтримки малозабезпеченим родинам переселенців. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Одеської єпархії.

Авто облили бензином та підпалили
Авто облили бензином та підпалили

23 лютого ввечері невідомі вчинили навмисний підпал автомобіля голови Соціального відділу Одеської єпархії протоієрея Павла Поліщука.

Священик очолює Координаційний центр з надання гуманітарної допомоги вимушеним переселенцям зі східних областей України та нужденним одеситам, який регулярно, з самого початку збройного конфлікту на Донбасі матеріально та фінансово підтримує сотні малозабезпечених родин біженців.

На місце злочину прибули співробітники служби з надзвичайних ситуації, котрі оперативно загасили займання, після чого викликали патрульну поліцію. Наразі ведеться слідство.

Вчасне прибуття пожежників запобігло вибуху транспортного засобу
Вчасне прибуття пожежників запобігло вибуху транспортного засобу

За повідомленням прес-служби Одеської єпархії, автомобіль був облитий бензином в декількох місцях і підпалений. Лише швидке прибуття пожежників та їхні оперативні дії запобігли вибуху транспортного засобу, що знаходився поблизу будівлі Координаційного центру, де нужденні щотижня отримують допомогу.

Також зазначається, що впродовж всього цього дня отець Павел і співробітники Центру займалися видачею продуктових наборів та фінансової допомоги понад 200 біженцям і нужденним одеситам.

Нагадаємо, що у Києві на початку цього року невідомі намагалися спалити храм. Раніше повідомлялося, що минулого місяця зловмисники вчинили наругу над храмом столиці.

Просмотров: 1083