Православні одесити в черговий раз допомогли переселенцям

А також здали кров для онкохворих дітей.

23 лютого в Одеській єпархії Української Православної Церкви відбулися дві соціальні акції, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

Традиційно Координаційний соціально-гуманітарний центр Одеської єпархії надав допомогу сім’ям вимушених переселенців Донбасу і особливо нужденним одеситам.

IMG_9640
Голова Соціального відділу Одеської єпархії протоієрей Павло Поліщук особисто займається розподілом допомоги нужденним

З благословення митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела цього разу продуктові набори отримало 180 осіб із числа вимушених переселенців з Донецької та Луганської областей, 23 чоловікам також надали фінансову допомогу.

Єпархіальний Координаційний центр був створений понад півтора року тому і з тих пір тисячі біженців і особливо нужденних одеситів тут отримали допомогу.

Цього ж дня вихованці Одеської духовної семінарії на чолі з ректором, архімандритом Серафимом, стали донорами крові для онкохворих дітей.

Акція пройшла в Одеській обласній станції переливання крові за сприяння Молодіжного відділу Одеської єпархії і була приурочена до дня православної молоді.

Як вже повідомляв Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ, ввечері того ж дня невідомі вчинили навмисний підпал автомобіля голови Соціального відділу Одеської єпархії протоієрея Павла Поліщука. Наразі ведеться слідство.

Просмотров: 265