Сербський посол підкреслив важливу роль Української Православної Церкви в укріпленні зв’язків між Україною та Сербією

Пан Раде Булатович обговорив з митрополитом Бориспільським і Броварським Антонієм питання продовження плідної співпраці на благо дружніх народів.

32 березня керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Бориспільський і Броварський Антоній на території Свято-Успенської Києво-Печерській Лаври зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Сербія в Україні паном Раде Булатовичем. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Під час зустрічі дипломат розповів Його Високопреосвященству про сучасний стан сербсько-українських відносин. Зокрема, пан Булатович наголосив на важливій ролі Української Православної 2Церкви у духовній підтримці сербської православної діаспори та поліпшенню зв’язків між народами.

В свою чергу владика Антоній розповів пану Послу про соціальну та гуманітарну діяльність Української Православної Церкви в нинішній час.

Під час бесіди сторони також обговорювали питання продовження плідної співпраці у різних суспільно корисних напрямках на благо народу України та Сербії.

Після завершення зустрічі сторони обмінялися пам’ятними подарунками.

Нагадаємо, керуючий справами УПЦ розповів про підсумки візиту на Кубу і до Латинської Америки.

Просмотров: 113