Місія «Милосердя без кордонів» влаштувала низку вистав для дітей зони АТО

Кожен зі спектаклів у 11 населених пунктах східних областей пройшов з аншлагом.

image_3-2-1024x768Міжнародна гуманітарна Місія «Милосердя без кордонів», яку очолює клірик Української Православної Церкви протоієрей Захарія Керстюк, в період з 28 лютого по 4 березня організувала серію концертів для дітей, що проживають у населених пунктах вздовж лінії розмежування зони АТО. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Відділу зовнішніх церковних зв’язків.

До групи волонтерів Місії долучився молодіжний аматорський театр «ABRI», який під керівництвом волонтера Місії, артистки опери і балету Анастасії Нікітіної, виконав для дітей музичну виставу «Аліса у Задзеркаллі» у 11 населених пунктах зони АТО, серед яких Мар’їнка, Красногоровка, Новотроїцьке, Володимирівка та інші. Окрім дітей вказаних населених пунктів, виставу змогли відвідати діти-сироти двох дитячих будинків Маріуполя та дитячого будинку смт. Велика Новосілка.image_3-3-1024x768

Вся вистава, разом з декораціями, костюмами і необхідним реквізитом були підготовлені власними силами Місії.

У перші три дні кожен маленький відвідувач отримував від казкових персонажів вистави солодкий подарунок. Всього таких подарунків організаторами було заготовлено три тисячі. За попередніми підрахунками такої кількості мало б цілком вистачити для всіх дітей. Проте, насправді кількість дітей значно перевищила очікувану, адже кожна вистава проходила з аншлагом і до кінця третього дня подарунки закінчилися.

На сьогоднішній день, Місія «Милосердя без кордонів» звершила 22 гуманітарні поїздки до зони АТО, під час яких транспортувала та роздала у буферній зоні 1399 тон різноманітних гуманітарних вантажів.

Просмотров: 201