У рамках співпраці з духовенством УПЦ, військові підтримали ініціативу будівництва в Києві дзвіниці пам’яті захисників Вітчизни.

Синодальний військовий відділ спільно з ветеранами Афганістану й АТО організували фестивалі для людей з обмеженими можливостями12 березня у Київському міському палаці ветеранів відбулося відкриття четвертого Свято-Георгіївського фестивалю та нового фестивалю «Ми є в тебе, Україно!» для людей з обмеженими можливостями. Заходи були організовані Синодальним відділом по взаємодії зі Збройними силами й іншими військовими формуваннями України спільно з Всеукраїнським об’єднанням інвалідів, які постраждали від мін, та учасниками АТО. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, урочисте відкриття фестивалів очолив голова Синодального відділу по взаємодії зі Збройними силами й іншими військовими формуваннями України митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин.

У рамках співпраці з духовенством УПЦ, військові підтримали будівництво в Києві дзвіниці пам’яті захисників ВітчизниТого ж дня Його Високопреосвященство разом з головою сектора опіки воїнів-інтернаціоналістів та учасників бойових дій Синодального військового відділу ієреєм Вячеславом Яковенком очолили засідання громадськості у підтримку ініціативи будівництва в Києві дзвіниці пам’яті захисників Вітчизни. Серед учасників засідання були присутні голова Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Дерев’янко А. В., голови організацій ветеранів Афганістану та АТО, члени родин загиблих українських військових.

Нагадаємо, на початку цього місяця клірики єпархій УПЦ відвідали військових у зоні АТО та передали комплекти нової форми і продуктові набори.

Просмотров: 372