У Житомирі архієреї УПЦ взяли участь у конференції, присвяченій подоланню соціально-психологічних наслідків військового конфлікту

Представники УПЦ розповіли про аспекти душпастирської опіки постраждалих.

За участю архієреїв та священиків УПЦ у Житомирському військовому інституті імені С. П. Корольова було проведено науково-практичну конференцію, присвячену проблемам подолання соціально-психологічних наслідків від військового конфлікту учасниками АТО та постраждалим цивільним населенням. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Голова військового відділу УПЦ із взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України митрополит Августин
Голова військового відділу УПЦ митрополит Августин виступив з доповіддю

Від Української Православної Церкви у заході, який відбувся 30 березня, взяли участь голова Синодального військового відділу із взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин та архієпископ Житомирський і Новоград-Волинський Никодим.

На Конференції також були присутні представники органів державної влади та місцевого самоврядування, релігійних конфесій, вищих навчальних закладів, військкоматів, медичних установ, громадських організацій, науковців, військовослужбовців, учасників бойових дій та волонтерів.

Окрім іншого, у ході Конференції були обговорені аспекти душпастирської опіки учасників військового конфлікту.

Використано метеріали Житомирської та Білоцерківської єпархій

Просмотров: 518