Єпископ Боярський Феодосій взяв участь у відзначенні Днів культури Палестини в Україні

Від імені Блаженнішого Митрополита Онуфрія єпископ Феодосій привітав пана Посла зі святом та побажав миру і злагоди народу Палестини.

4 квітня з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та на запрошення Надзвичайного і Повноважного Посла Держави Палестина в Україні доктора Мохаммеда Аль-Асаада єпископ Боярський Феодосій взяв участь у відзначенні Днів культури Палестини в Україні. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Київської Митрополії.

Святкові заходи, що були організовані Посольством Держави Палестина в Україні за участю Благодійного фонду «Соняшник», Арабського дому та Міжнародної організації «МИР», мали на меті вшанування світлої пам’яті видатного поета Палестини Махмуда Дарвіша, збереження його культурної і поетичної спадщини.

Творчість Махмуда Дарвіша (1941р.-2008р.) зіграла важливу роль у розвитку палестинського народу, адже його вірші розповідають про страждання народу Палестини та показують його прагнення до миру.

Фольклорний концерт в Національній опереті України, в якому взяли участь палестинські та українські ансамблі з концертними номерами, відвідали державні службовці, діячі релігії, науки, культури. На заході також працювала виставка картин.

Від імені Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія єпископ Феодосій привітав пана Посла та членів дипломатичного корпусу зі святом та побажав миру і злагоди народу Палестини.

Просмотров: 169