Богослужіння було звершене у київському храмі на честь Всіх святих воїнів.

2 квітня, у суботу напередодні Хрестопоклонної неділі, в столичному храмі на честь Всіх святих воїнів відбувся молебень для військовослужбовців Національної гвардії України. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

IMG_1808 Нагадаємо, наприкінці минулого місяця архієреї та священики Української Православної Церкви привітали нацгвардійців з професійним святом.

Богослужіння звершили голова сектору опіки воїнів-інтернаціоналістів та учасників бойових дій Синодального військового відділу УПЦ, настоятель храму ієрей Вячеслав Яковенко та клірики парафії.

Під час спільного молебню військові молилися за милість Божу для українського народу та мир у Вітчизні. Особлива молитва була піднесена Небесним покровителям військовослужбовців – Всім святим воїнам.

IMG_1811На завершення богослужіння протоієрей Вячеслав звернувся до нацгвардійців зі словом пастирської настанови. На пам’ять про спільну молитву кожен солдат отримав ікону з молитвою до всіх святих воїнів.

Нагадаємо, 6 квітня офіцери Генштабу Збройних сил України вклонилися святиням Свято-Успенської Почаївської Лаври. Раніше повідомлялося, що 27 березня військовослужбовці 16-тої окремої бригади армійської авіації ЗСУ відвідали Почаївську обитель.

Просмотров: 568