Священики, волонтери та віряни Волинської єпархії долучилися до Всесвітньої ініціативи висадження «дерев миру»

На Полтавщині правлячий архієрей разом із паствою висадив рослинність навколо міського храму до дня Світлого Христового Воскресіння, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

9 квітня, у суботу, в рамках Всесвітньої ініціативи «Дерева миру» («TREES OF PEACE») у Луцьку відбулася акція висадження рослинності.

Всесвітня ініціатива «Дерева миру» (Globalproject «TREES OF PEACE») стартувала в Україні 25 квітня 2015 року. Загалом було висаджено понад 6000 дерев в 91 населеному пункті, в тому числі у зоні збройного протистояння на Сході. Наразі до міжнародної ініціативи долучилися вже у 50 країнах світу. Акція є безстроковою. Її головними напрямками є усвідомлення важливості миру, об’єднання представників національних спільнот в Україні та за кордоном.

З благословення митрополита Волинського і Луцького Нифонта, участь у акції взяли представники духовенства, волонтери, члени молодіжних організацій і віряни Волинської єпархії.

Того ж дня на Полтавщині митрополит Полтавський і Новомиргородський Филип разом із паствою висадив дерева навколо нещодавно відкритого храму ікони Горбанівської Божої Матері, що розташований у передмісті Полтави. У єпархії повідомляють, що усі працювали дружно аби до Великодня озеленити все довкола церкви.

Нагадаємо, у травні у Вознесенській єпархії відбудеться ІІ Всеукраїнський фестиваль православної нечуючої молоді.

Просмотров: 332