95% українців вважають недопустимими одностатеві стосунки

Жителі України майже одностайно відстоюють сімейні цінності.

Про це говорять результати опитування, проведеного Research & Branding Group, опублікованого на сайті компанії, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на reporter-ua.com.

Під час соціологічного опитування люди виставили свої оцінки допустимості здійснення деяких вчинків. «Ці вчинки були підібрані нами з таким розрахунком, щоб кожен з них був в принципі здатний викликати негативну моральну оцінку», – йдеться у повідомленні.

При домінуючій думці респондентів про те, що рівень моральності суспільства став нижче, ніж раніше українці майже одностайно відстоюють сімейні цінності.

Згідно з дослідженням, більшість українців (86%) засуджують подружні зради і тим більше сексуальні стосунки з особами своєї статі (95% опитаних вважають, що це неприпустимо).

Потрібно відзначити, що 3 квітня міністр закордонних справ Павло Клімкін в інтерв’ю голландському ток-шоу “Бьютенхоф” заявив, що Україна вже не є колишньою глибоко православною країною, тому що приймає закони, які захищають сексуальні меншини. На його думку, такі законодавчі процеси ще 5-10 років тому були неможливими.

Нагадаємо, що нещодавно також було опубліковано розпорядження Кабінету міністрів України А. Яценюка, в якому Кабмін до 2-го кварталу 2017 року планував розробити законопроект про легалізацію зареєстрованого цивільного партнерства для різностатевих і одностатевих пар.

Новий Кабінет міністрів України, під керуванням прем’єр-міністра Володимира Гройсмана поки ніяких заяв про політику в даній сфері не робив. Перше засідання нового Кабміну відбудеться 20 квітня. Про це у своєму відеозверненні повідомив прем’єр-міністр. Окрім іншого, Володимир Гройсман підкреслив, що при прийнятті будь-яких рішень буде враховувати думку українців.

Просмотров: 354