У КДА представили диск «Основи жестової мови для священнослужителів»

Посібник включає в себе 25 відеоуроків.

20 квітня керуючий справами Української Православної Церкви, ректор Київської духовної академії і семінарії митрополит Бориспільський і Броварський Антоній презентував диск «Основи жестової мови для священнослужителів». Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт kdais.kiev.ua.

викладач Семінарії Анна Андріївна Блощинська
Викладач Семінарії Анна Андріївна Блощинська

Диск включає в себе 25 відеоуроків. Посібник підготувала викладач Семінарії Анна Андріївна Блощинська, яка веде в духовній школі курс «Основи жестової мови», а також є куратором школи «Чути серцем».

Під час презентації владика-ректор відзначив, що в навчальну програму Київської духовної семінарії включено предмет, який вивчає мову жестів задля того, щоб підготувати священнослужителів, які могли б доносити Благу Звістку абсолютно всім людям.

«Завдання Церкви шукати будь-які способи для того, щоб всі люди на землі змогли долучитися до віри Христової», – підкреслив митрополит Антоній.

Диск буде корисний тим, хто займається місіонерською роботою серед глухих і слабочуючих людей – священнослужителям, співробітникам єпархіальних місіонерських відділів.

Просмотров: 282