Одеська єпархія за два роки регулярної допомоги переселенцям жодного разу не відмовила нужденним у підтримці (відео)

Протягом дня одеське духовенство роздало нужденним 400 продуктових наборів та фінансову допомогу на загальну суму 30 тисяч гривень.

25 квітня, з благословення митрополита Одеського і Ізмаїльського Агафангела, в Координаційному центрі Одеської єпархії з надання гуманітарної допомоги відбулася чергова благодійна акція: нужденним одеситам, біженцям зі східних областей України, багатодітним сім’ям та сім’ям з дітьми-інвалідами було видано понад 400 продуктових наборів. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на офіційний сайт Одеської єпархії.

Багатодітні родини та родини з дітьми-інвалідами також отримали матеріальну допомогу на суму понад 30000 гривень, дитяче харчування і підгузники.

Усі, хто отримав допомогу, сердечно дякували митрополиту Агафангелу за його постійну увагу до нужденних.

Одеська єпархія вже майже два роки надає гуманітарну допомогу, причому кількість потребуючих з кожним місяцем збільшується. Жоден з нужденних не отримав відмови в своїх проханнях.

Нагадаємо, тиждень тому Координаційний центр виділив 13 тис. гривень для операції на очах переселенцеві зі сходу України та надав допомогу товариству пенсіонерів Одеси і товариству батьків з дітьми з синдромом Дауна.

Просмотров: 147