Віруючі Рівненської єпархії за тиждень зібрали та відправили на Схід 15 тонн допомоги переселенцям та військовим ЗСУ

15 тонн гуманітарної допомоги зібрали віряни Рівненської єпархії для мирного населення та військових, котрі перебувають у зоні бойових дій на Сході України. Також продукти харчування, одяг та кошти отримають вихованці дитячого будинку в місті Попасна Луганської області, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Рівненської єпархії.

24 квітня, у Вербну неділю після святкової Літургії, духовенство, посадовці та студенти кафедри військової підготовки Рівненського НУВГП підготували гуманітарний вантаж для відправлення у Луганську область.

13Секретар Рівненської єпархії протоієрей Віталій Герлінський розповідає, що на заклики допомоги вкотре відгукнулося чимало вірян УПЦ. Хоча відповідне прохання з’явилося на офіційному сайті єпархії тільки тиждень тому, але й цього часу вистачило, аби зібрати чотири вантажівки провіанту.

Як повідомляють у єпархії, допомогу буде розвезено усім нужденним уздовж прифронтових позицій поблизу міста Попасна. Супроводжує колону із гуманітарною допомогою клірик Рівненської єпархії протоієрей Віктор Земляний.

Нагадаємо, нещодавно православні рівняни зібрали понад 100 тисяч гривень для онкохворих дітей.

Просмотров: 147