Пасхальне вітання Предстоятеля Української Православної Церкви (відео)

Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій у своєму відеозверненні привітав віруючих зі святом Світлого Христового Воскресіння, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«Усіх вас, дорогі брати і сестри, сердечно поздоровляю з найбільшим нашим християнським святом, з Празником Преславного Воскресіння Господа Бога і Спасителя нашого Іісуса Христа!

Воскресіння Христове стало тріумфом, завершаючим спасительний подвиг втіленого Сина Божого. У Воскресінні Христовому відкрилися двері солодкого Раю, Раю, в якому людина колись перебувала, але який вона загубила через прийняття неправди, що спотворила її внутрішній світ і зробила неспроможною жити в Раю.

Але тепер все змінилося, Христос воскрес! Спаситель знову закликає всіх людей бути причасниками вічного блаженства і вічного життя. У ці святі дні ми радіємо і смиренно дякуємо своєму Спасителеві за все те, що Він нам подарував через Своє Воскресіння. У ці дні ми молимося за нашу українську землю, за наш народ і просимо, щоби Бог благословив усіх нас. Щоби ми в мирі, об’єднані союзом Божественної Любові долали труднощі і складнощі земного життя.

Ще раз поздоровляю вас, дорогі брати і сестри, з великим днем Пасхи Христової, з світлим Христовим Воскресінням.

Заради цієї великої події, перемоги життя над смертю, простімо один одного, обіймемо один одного, заспіваймо священний гімн переможного Воскресіння Христового: “Христос воскресе из мертвых, смертию смерть поправ и сущим во гробех живот даровав. Аминь!”

Воістину Христос воскрес!»

Просмотров: 997