Блаженніший Митрополит Онуфрій приймає пасхальні вітання у Києво-Печерській Лаврі

З Великоднем Предстоятеля Української Православної Церкви вітали діти, братія та сестри монастирів Києва, столичні хорові колективи та викладачі і студенти Київських духовних шкіл

1 травня, у день Світлого Христового Воскресіння, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій на території Києво-Печерської Лаври зустрівся із дітьми з функціональними обмеженнями та їхніми батьками. Зустріч була підготовлена Київським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді при Київській міській державній адміністрації. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Його Блаженство привітав діток, їхніх батьків, волонтерів та представників міської влади із світлим днем Христового Воскресіння, побажав міцного здоров’я, Господнього благословення, миру та добра, вручив святкові подарунки та благословив усіх.

Близько 50-ти дітей отримали Великодні подарунки від Предстоятеля.

Учасники духовного дитячого хору «Радуйся», що діє при столичному храмі святих мучеників Косми та Даміана, виконали для всіх учасників свята духовні піснеспіви та канти.

Предстоятель також прийняв пасхальні вітання від намісника та братії Києво-Печерської Лаври, ректора, студентів та викладачів Київських духовних шкіл, сестер жіночих монастирів столиці, а також представників багатьох київських духовних хорів. У відповідь Блаженніший владика привітав усіх зі святом та благословив святковими подарунками.

Сьогодні ввечері Блаженніший Митрополит Онуфрій очолить богослужіння в Успенському соборі Лаври. Початок богослужіння о 16:45.

Просмотров: 1279