Вітання Предстоятеля УПЦ митрополиту Вінницькому і Барському Симеону з нагоди 20-річчя архієрейської хіротонії


ЙОГО ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕНСТВУ,
ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕННІШОМУ СИМЕОНУ,
МИТРОПОЛИТУ ВІННИЦЬКОМУ І БАРСЬКОМУ

Христос воскрес!
Ваше Високопреосвященство, дорогий Владико!

Прийміть сердечні поздоровлення з 20-річчям служіння в архієрейському сані.

Два десятиліття тому зі стін Святої Києво-Печерської Лаври Господь покликав Вас на високе ієрархічне служіння Своїй Церкві. Прийнявши єпископство з рук наступників апостольських, Ви, благодаттю Святого Духа, стали ловцем людей, щоб проповідувати Євангеліє Царства, аби всі увірували, що Іісус є Христос, Син Божий, і, віруючи, мали життя в ім’я Його (Ін. 20:31).

Оглядаючи пройдений Вами архіпастирський шлях, особливо втішно відмітити увагу, з якою Ви підходите до виховання підростаючого покоління в християнському дусі та істині. Своїми невтомними трудами Ви дійсно стяжаєте собі неложне дерзновіння предстати перед Богом зі словами: Ось я та діти, що дав мені Господь (Iс. 8:18).

Переживаючи нині всеохоплюючу радість Христового Воскресіння, молитовно бажаю Вашому Високопреосвященству міцного здоров’я, душевного миру і помочі Божої у подальшому святительському служінні. Нехай незаходиме Сонце правди, Яке постає із гробу, завжди освічує та зігріває Своєю благодаттю Вас і всіх вірних чад, що знаходяться під Вашим архіпастирським омофором.

З любов’ю во Христі Воскресшім

+ ОНУФРІЙ,
МИТРОПОЛИТ КИЇВСЬКИЙ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ,
ПРЕДСТОЯТЕЛЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ

4 травня 2016 року

Просмотров: 249