Єпископ УПЦ відвідав урочистості з нагоди 25-річчя дипломатичних відносин Ізраїля й України

Урочистий концерт за участю народних колективів обох держав відбувся в Національній філармонії України, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Київської Митрополії.

26 травня 2016 року відбувся святковий концерт, присвячений 25-річчю встановлення дипломатичних відносин між Ізраїлем та Україною. На запрошення Надзвичайного і Повноважного Посла Ізраїлю в Україні Еліава Бєлоцерковські та з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія захід відвідав вікарій Київської Митрополії єпископ Васильківський Миколай.

DSC_0008На урочистому вечорі, організованому посольством Ізраїлю в Україні, були також присутні представники дипломатичного корпусу, громадських організацій та численні гості.

Під час концерту лунали музичні композиції у виконанні Ізраїльського етнографічного ансамблю «Yamma ensemble» та камерного ансамблю народних інструментів «Рідні наспіви» Національної філармонії України.

По завершенні урочистого заходу єпископ Миколай подякував панові Послу за запрошення та передав слова вітання зі святом від Предстоятеля Української Православної Церкви.

Нагадаємо, 21 травня Представник УПЦ взяв участь у святкуваннях з нагоди Дня Європи, що відбулися в Дипломатичній академії України

Просмотров: 353