Захід відбувся на території Свято-Троїцького Іонинського монастиря столиці

28 травня 2016 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, на території Свято-Троїцького Іонинського монастиря столиці відбувся святковий захід, присвячений Міжнародному дню сім’ї та Дню захисту дітей – «Свято сім’ї і дитинства». Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Синодального відділу у справах сім’ї.

Організаторами свята виступили Синодальні відділи УПЦ у справах сім’ї та у справах молоді, а також по взаємодії зі Збройними силами України.

Головна мета організаторів заходу: захист родинних цінностей і підтримка духовно-морального стану українських родин.

У святі взяли участь голова Відділу у справах сім’ї архієпископ Ровеньківський і Свердловський Пантелеімон, голова Молодіжного відділу УПЦ єпископ Обухівський Іона, а також багатодітні сім’ї переселенців і діти учасників АТО.

Свято розпочалося з урочистого молебню, після чого на гостей чекали пізнавальні майстер-класи та веселі ігри, а також частування за спільно трапезою на свіжому повітрі. За участь у іграх та майстер-класах діти отримали подарунки.

Нагадаємо, минулої неділі у Вінницькій, Волинській, Горлівській єпархіях відбулися благодійні заходи до Дня захисту дітей.

Просмотров: 747