В Одеські єпархії влаштували відпочинок для дітей з парафії, що потерпає від утисків розкольників (відео)

Юним парафіянам з Птичі організували екскурсію Одесою та триденну розважальну програму

З 6 по 9 червня 2016 року, з благословення митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела, Одеською єпархією був організований відпочинок для групи дітей з села Птича Дубенського району Рівненської області, де вже майже два роки місцева громада захищає свій храм від зазіхань церковних рейдерів. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Одеської єпархії.

Православні одесити з любов’ю зустріли дітвору та постаралися зігріти їх дружнім прийомом, показавши як можна більше цікавого й корисного для душі. Відділом релігійної освіти і катехізації Одеської єпархії для дітей була організована програма перебування та дозвілля.

Діти побували в Спасо-Преображенському кафедральному соборі, де для дітей чекали частування та подарунки. У недільній школі собору їм показали лялькову виставу «Де живе Ангел» і розповіли про історію храму. Далі діти відвідали Свято-Успенський кафедральний собор, Свято-Успенський патріарший чоловічий монастир та Одеську духовну семінарію.

Діти побували на атракціонах, де мали можливість добре провести час і відпочити. На завершення програми діти отримали подарунки.

Раніше повідомлялося, що в Українській Православній Церкві розпочали роботу літні дитячі табори (+фото)

Просмотров: 255

1 коментар

  1. Очень радостно, что поддержку братьев и сестёр предоставила Одесса. Здорово если бы мой родной Харьков принял эстафету!

Залишити відповідь