Вітання Предстоятеля УПЦ митрополиту Криворізькому і Нікопольському Єфрему з 50-літтям від дня народження

ЙОГО ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕНСТВУ,

ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕННІШОМУ ЄФРЕМУ,

МИТРОПОЛИТУ КРИВОРІЗЬКОМУ І НІКОПОЛЬСЬКОМУ

 

Ваше Високопреосвященство, дорогий Владико!

 

Прийміть сердечні поздоровлення зі знаменною датою – 50-літнім ювілеєм з дня Вашого народження.

Від юності своєї Ви духовно зростали серед великих подвижників і прославлених святинь у Лаврах преподобного Сергія Радонезького та богоносних Антонія і Феодосія Печерських, осягаючи умоглядну висоту богооткровенних істин в Московських і Київських духовних школах. Постійно тримаючи в умі слова Спасителя: Не ви Мене вибрали, а Я вас (Ін. 15:16), Ви возгоріли всім серцем своїм послужити Матері Церкві, аби віддати Боже Богові і принести користь з отриманих від Нього талантів.

Роки Вашого життя стали часом багатьох трудів і звершень в ограді церковній. Взявши на себе благе іго Христове і ставши на архіпастирське поприще, Ви за минулі роки сумлінно виконували покладений послух на посаді голови Синодальної комісії з канонізації святих та Синодального відділу релігійної освіти. І нині, посідаючи єпископську кафедру Криворізької єпархії, незмінно прагнете представити себе Богові достойним, працівником бездоганним, який вірно подає слово істини (2 Тим. 2:15), зберігаючи і примножуючи стадо словесних овець.

Молитовно бажаю Вашому Високопреосвященству доброго здоров’я, бадьорості духу і всесильної допомоги від Господа у трудах во славу Його святого імені і во спасіння пастви, що знаходиться під Вашим святительським омофором.

Многая і благая Вам літа!

З любов’ю во Христі

 

 

+ ОНУФРІЙ,

МИТРОПОЛИТ КИЇВСЬКИЙ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ,

ПРЕДСТОЯТЕЛЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ

 

5 липня 2016 року

Просмотров: 218

Залишити відповідь