Хресний хід миру: четвертий день в дорозі — черговий сюжет Інтера (відео)

Телеканал «Інтер» продовжує розповідати про Всеукраїнський хід миру, любові та молитви за Україну.

6 липня у телепрограмі «Ранок з Інтером» показали другий сюжет із циклу про молитовну ходу. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт inter.ua.

В Україні розпочалася Хресна хода миру любові та молитви за України. Протягом місяця віряни зі сходу та заходу йтимуть назустріч один одному. Їхній шлях пролягатиме територією майже усієї країни. Віряни зі сходу йдуть вже три дні.

Де зараз учасники процесії та як вони почуваються?

Нагадаємо, звертаючись у своєму Посланні до пастви, Його Блаженство підкреслив унікальність цього Хресного ходу. За словами Предстоятеля Української Православної Церкви, «це не просто наш духовний подвиг. Це усвідомлена, вольова дія кожної християнської душі».

Для всіх бажаючих приєднатися до Хресного ходу працює «гаряча лінія». Телефон для тих, хто йде за маршрутом Святогірськ-Київ: +380957299859; за маршрутом Почаїв-Київ: +380670097733.

Як вже повідомлялося, 4 липня на кордоні Донецької та Харківської областей Хресний хід зустріли в Ізюмській єпархії УПЦ. Молитовна хода миру буде тиждень йти територією Харківської області — до 12 липня.

Інтерактивні карти маршрутів з усіма точками зупинок за посиланням.

Перший сюжет ТК Інтер за посиланням.

Просмотров: 4804

Залишити відповідь