Про найстарших та найменших учасників Всеукраїнської хресної ходи (відео)

Телеканал «Інтер» продовжує розповідати про Всеукраїнський хід миру, любові та молитви за Україну.

20 липня у телепрограмі «Ранок з Інтером» показали черговий сюжет із циклу про молитовну ходу. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт inter.ua.

В Україні триває Хресна хода миру любові та молитви за України. Віряни зі сходу та заходу йдуть назустріч один одному. Їхній шлях пролягатиме територією майже усієї країни. Одна частина хресного ходу в даний час знаходиться на Полтавщині, інша — на Житомирщині. Люди йдуть незважаючи на спеку і дощ, іноді зупиняються на відпочинок.

На 18 день Всеукраїнської ходи миру численних паломників зустрічали в Коростишеві та Гребінці.

Про найстарших та найменших учасників Всеукраїнської хресної ходи у сюжеті:

Нагадаємо, звертаючись у своєму Посланні до пастви, Його Блаженство підкреслив унікальність цього Хресного ходу. За словами Предстоятеля Української Православної Церкви, «це не просто наш духовний подвиг. Це усвідомлена, вольова дія кожної християнської душі».

Для всіх бажаючих приєднатися до Хресного ходу працює «гаряча лінія». Телефон для тих, хто йде за маршрутом Святогірськ-Київ: +380957299859; за маршрутом Почаїв-Київ: +380670097733.

Карти маршрутів з усіма точками зупинок за посиланням.

Фото Сергія Рижкова, pravmir.ru

Просмотров: 1749

1 коментар

  1. Ці хлопці, на першій фотці, два рідних брати: Паісій і Афанасій. Вони зі львівщини. Мабуть найбільше радіють цій ході))

Залишити відповідь