Предстоятель УПЦ молився за вечірнім богослужінням у кафедральному соборі Чернівців

Завтра, у день пам’яті святого великомученика Пантелеімона, Блаженніший Митрополит Онуфрій очолить престольне свято у храмі при дитячому оздоровчому центрі Банченського монастиря

8 серпня 2016 року, напередодні дня пам’яті великомученика і цілителя Пантелеімона, Блаженніший Митрополит Київський і всієї Онуфрій молився за вечірнім богослужінням у Свято-Духівському кафедральному соборі Чернівців. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

6Однією з найшановніших святинь цього храму є ковчег з часткою святих мощей великомученика Пантелеімона,перед яким, здійснюється багато дивовижних зцілень від тілесних і душевних хвороб.

Його Блаженство підніс молитви перед святими мощами великомученика Пантелеімона за паству України, а також привітав усіх кліриків і парафіян собору із святом і благословив усіх.

Завтра, у день свята, Предстоятель УПЦ звершить Божественну літургію в храмі святого великомученика і цілителя Пантелеімона на території дитячого оздоровчого центру, створеного братією Свято-Вознесенського Банченського монастиря над Дністром поблизу села Непоротове Сокирянського району. Початок богослужіння о 9.00.

Вчора Його Блаженство очолив недільне богослужіння у цьому ж соборі.

Просмотров: 1274

Залишити відповідь