Одеська та Кременчуцька єпархії надали допомогу нужденним, а Київська та Вознесенська єпархії провели акції зі збору шкільного приладдя для сиріт і дітей з малозабезпечених сімей

26 серпня 2016 року, з благословення митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела, у Координаційному центрі з надання соціальної допомоги вкотре було проведено гуманітарну акцію. Більш як 300 осіб отримало продуктову та посильну фінансову підтримку.

Серед тих, хто отримав допомогу, були вимушені переселенці зі східних областей України, інваліди І та ІІ груп, малозабезпечені пенсіонери та багатодітні сім’ї.

Як повідомлялося раніше, митрополит Агафангел звернувся до всіх жителів Одещини з проханням взяти участь у благій справі, оскільки кількість людей, які звертаються за допомогою в Координаційний центр, невпинно зростає.

кременчук29 серпня 2016 року гуманітарний центр Кременчуцької єпархії надав допомогу малозабезпеченій родині Марусяк з Козельщини. За словами координатора гуманітарного центру протодиякона Віктора Дудниченка, невідомі благодійники погодились придбати для сім’ї нову оселю з кращими умовами проживання.

Гуманітарний центр виділив для сім’ї кошти на ремонтні роботи у новому будинку та засоби особистої гігієни для новонародженої дівчинки Аліни. Старші діти сім’ї Марусяк у цей час перебувають в інтернаті Новосанжарського району, адже родині не вистачає коштів.

Тим часом у Київській та Вознесенській єпархіях пройшли акції допомоги школярам з малозабезпечених сімей та сиротам.

29 серпня завершилась благодійна акція «Портфель сирітки», яку проводив, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, Відділ у справах сім’ї Київської єпархії на чолі з його головою протоієреєм Олегом Мельничуком. Участь у акції взяли храми Голосіївського благочиння столиці.

Нагадаємо, цього місяця соціальні відділи єпархій УПЦ надали допомогу вимушеним переселенцям та малозабезпеченим.

Просмотров: 151

Залишити відповідь