Блаженніший Митрополит Онуфрій звершив богослужіння напередодні свята Різдва Пресвятої Богородиці в храмі КДА

Завтра Його Блаженство очолить Божественну літургію з нагоди престольного свята в чоловічому монастирі в урочищі «Церковщина», що на Київщині

20 вересня 2016 року, напередодні свята Різдва Пресвятої Богородиці, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив всенічне бдіння в академічному храмі на честь Різдва Богородиці Київської духовної академії. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Його Блаженству співслужили керуючий справами УПЦ, ректор КДАіС митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, єпископ Боярський Феодосій, голова Учбового комітету при Священному Синоді УПЦ єпископ Ірпінський Климент, єпископ Вознесенський і Первомайський Олексій, а також духовенство академії.

За всенічним бдінням молилися викладачі та студенти Київських духовних шкіл. Богослужбові піснеспіви виконував хор КДАіС під керівництвом архімандрита Леонтія (Тупкала).

Завтра Предстоятель УПЦ звершить Божественну літургію в Різдва Богородиці чоловічому в урочищі «Церковщина», що знаходиться у Хуторі Вільному Київської області.

Просмотров: 1689

Залишити відповідь