Єпископ УПЦ взяв участь у вітальній зустрічі з новим послом США в Україні

26 вересня 2016 року, на запрошення Надзвичайного і Повноважного Посла Сполучених Штатів Америки в Україні Марі Йованович, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, вікарій Київської Митрополії єпископ Боярський Феодосій взяв участь у вітальному прийомі, організованому посольством США в Україні. Захід проходив з нагоди початку місії нового Посла Сполучених Штатів в нашій країні. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Прийом відвідали діячі культури і науки, державні службовці, релігійні діячі. Від імені Предстоятеля Української Православної Церкви єпископ Феодосій побажав Марі Йованович плідної роботи в Україні, щоб її призначення сприяло встановленню миру і стабільності в українському суспільстві.

Кількома днями раніше єпископ Феодосій взяв участь у прийомі з нагоди 25-ї річниці незалежності Вірменії.

u95reip5yamДо свого призначення на посаду глави американського диппредставництва в Україні Марі Йованович була послом США у Вірменії (2008-2011) і Киргизії (2005-2008). Крім того, вона працювала в американських посольствах в Києві, Москві, Лондоні, Оттаві та Могадішо. Наприкінці серпня Марі Йованович вручила вірчі грамоти Президенту України.

Просмотров: 368

Залишити відповідь