Предстоятель очолив богослужіння у Києво-Печерській Лаврі напередодні свята Собору отців, які у Ближніх печерах спочивають

10 жовтня 2016 року, напередодні свята на честь Собору преподобних отців Києво-Печерських, які у Ближніх печерах (прп. Антонія) спочивають, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив всенічне бдіння в Успенському соборі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Його Блаженству співслужили намісник обителі митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, митрополит Тернопільський і Кременецький Сергій, архієпископ Бучанський Пантелеімон, архієпископ Балтський і Ананьївський Олексій, архієпископ Ніжинський і Прилуцький Іриней, архієпископ Макарівський Іларій, архієпископ Ровеньківський і Свердловський Пантелеімон, єпископ Ірпінський Климент, єпископ Бородянський Варсонофій, єпископ Фастівський Даміан, а також духовенство монастиря.

Завтра Предстоятель УПЦ звершить Божественну літургію у тому ж соборі. Початок богослужіння о 8:30. Після Літургії відбудеться хресний хід до Дальніх печер.

Просмотров: 1554

Залишити відповідь