Волонтери Координаційного центру Одеської єпархії надали продовольчу та матеріальну допомогу переселенцям, а на Луганщині архієпископ Сєверодонецький та Старобільський Никодим відвідав реабілітаційний центр дітей-інвалідів

12 жовтня 2016 року, з благословення митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела, Координаційний центр Одеської єпархії по збору та наданню гуманітарної допомоги провів чергову благодійну акцію.

У ході неї продуктову допомогу отримали більше 80 людей, серед яких вимушені переселенці зі сходу, інваліди та нужденні жителі Одеси.

Також була надана посильна матеріальна допомога малозабезпеченим людям та сім’ям на суму більш ніж 30 тис. грн..

Як повідомлялося раніше, за більше ніж два роки роботи Гуманітарний центр Одеської єпархії зібрав і передав у зону збройного протистояння понад 200 тон продуктів, медикаментів, одягу, пожертвував більше 3 млн. гривень на лікування громадян України, які постраждали від конфлікту, та допомогу багатодітним родинам і нужденним.

Цього ж дня архієпископ Сєверодонецький та Старобільський Никодим відвідав Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів у місті Кадіївка (кол. – Стаханов)

Під час відвідин закладу архієрей звершив у ньому молебень, за яким спільно молились вихованці центру та його педагогічний колектив. Співслужили архієпископу Никодиму секретар Сєверодонецької єпархії архімандрит Іринарх (Тимчук)та благочинний Стаханівського округу протоієрей Василь Бобурка та духовенство благочиння.

На завершення владика подякував за теплий прийом, благословив та побажав усім доброго здоров’я, миру, віри та передав дітям солодкі подарунки.

Нагадаємо, 30 вересня, у День усиновлення, архієпископ Никодим відвідав обласну школу-інтернат на Луганщині.

Просмотров: 97

Залишити відповідь