Клірики Бориспільської єпархії привітали зі святом Покрова та Днем захисника України військових у зоні АТО

Священики разом з воїнами соборно молились за мир в Україні

18-19 жовтня 2016 року представники Бориспільської єпархії  привітали особовий склад Збройних Сил України та Державної спеціальної служби транспорту України зі святом Покрова Пресвятої Богородиці та Днем захисника України. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

З благословення митрополита Бориспільського і Броварського Антонія, поїздку в Донецьку область здійснив голова єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями ієрей Володимир Гонтар.

Спільно з ним на Схід вирушили настоятель храмі на честь св. пророка Іллі с. Циблі протоієрей Стефан Карпець та голова Благодійного товариства «Скоропослушниця» Геннадій Сухаревський.

У всіх підрозділах та на блок-постах священики вітали військовослужбовців зі святами, благословляли їх, передавали гуманітарну допомогу, вручали натільні хрестики, ікони та молитвослови православного воїна.

Також священики звершували молебні за мир в Україні та проводили духовні бесіди з військовими.

Нагадаємо, 14 жовтня, на свято Покрова Божої Матері та День захисника України, єпархії УПЦ привітали військових з професійним святом.

Просмотров: 348

Залишити відповідь