Соціальний відділ Одеської єпархії передав медикаменти для постраждалої від вибуху газу сім’ї

Одеська єпархія передала ліки постраждалій родині від вибуху газу в с. Малозименове та продукти і теплі речі – в психоневрологічний інтернат

24 жовтня 2016 року, з благословення митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела, Відділ соціального служіння та благодійності Одеської єпархії допоміг медикаментами сім’ї, яка постраждала від вибуху газу. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

Усі члени родини постраждали від вибуху в с. Малозименово Великомихайлівського району Одеської області. Зараз батько, мати та двоє дітей 5-ти та 12-ти років з опіками перебувають у реанімації лікарні.

Родичі постраждалих та лікарі висловили подяку митрополиту Агафангелу та усім причетним до збору допомоги.

Окрім цього, була надана гуманітарна допомога Барабойському психоневрологічному інтернату. Працівники соціального відділу єпархії передали пацієнтам лікувального закладу продукти харчування та теплі речі.

Нагадаємо, на початку цього місяця в Одеській єпархії Координаційний центр з надання гуманітарної допомоги провів чергову благодійну акцію. В ході неї отримали продовольчу допомогу вимушені переселенці та малозабезпечені.

Просмотров: 124

Залишити відповідь