Як налагоджувати державно-церковні відносини обговорили в Київській ОДА

В круглому столі взяли участь священики Української Православної Церкви.

7 листопада 2016 року в приміщенні Київської облдержадміністрації за участю представників релігійних конфесій області, управління культури, національностей та релігії області, служби у справах дітей та сім’ї облдержадміністрації, відбувся круглий стіл на тему: «Налагодження державно-церковних відносин в Київській області як запорука духовно-ціннісних орієнтирів суспільства». Участь у заході взяли священики Української Православної Церкви, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт koda.gov.ua.

Українську Православну Церкву представили клірики Бориспільської єпархії на чолі з секретарем протоієреєм Константином Пилипчуком.

Серед ряду обговорень, начальником служби у справах дітей та сім’ї облдержадміністрації Сергієм Андріяшем  було розкрито питання наставництва як ефективного засобу допомоги вихованцям інтернатів адаптуватися до самостійного життя (не оформлюючи опікунства і не укладаючи інших правових відносин).

Зокрема, представники релігійних конфесій, які були присутні у залі висловили свої думки та побажання стосовно проведення в Київській області Дня молитви за дітей-сиріт.

Просмотров: 306

1 коментар

  1. Як налагодыты? Неукоснительно исполнять требования Конституции родной страны! А любое бесовство юрашей-еленских изгонять и искоренять.

Залишити відповідь