Архієрей УПЦ виступив на заході до Всеукраїнського дня молитви за сиріт, що провела Київська ОДА

Єпископ Васильківський Миколай передав присутнім дітям-сиротам і родинам, які ними опікуються, благословення Предстоятеля Української Православної Церкви

11 листопада 2016 року в актовій залі Київської обласної державної адміністрації відбувся захід, присвячений Всеукраїнському дню молитви за сиріт, який відзначається щороку у другу неділю листопада. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Київської Митрополії.

dsc_0010-1На заході, що відкрив голова Київської обласної державної адміністрації О. Горган, були присутні сім’ї, які опікуються дітьми-сиротами, діти, котрі втратили своїх батьків внаслідок збройного протистояння на Сході України, а також представники релігійних організацій.

З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія участь у заході взяли вікарій Київської Митрополії єпископ Васильківський Миколай та секретар Київської єпархії протоієрей Костянтин Пилипчук.

У своєму слові єпископ Миколай наголосив, що Слово Боже закликає проявляти жертовну любов до сиріт. Разом із тим, архієрей втішив дітей, які внаслідок різних обставин залишилися без сім’ї. Владика Миколай передав їм благословення Предстоятеля Української Православної Церкви.

Для усіх присутніх дитячі колективи влаштували зворушливі виступи.

Нагадаємо, днем раніше у Києво-Печерській Лаврі відбулася посвята в кадети майбутніх захисників Вітчизни.

Просмотров: 263

Залишити відповідь