Представник УПЦ взяв участь у зустрічі ВРЦіРО з Головою Верховної Ради

У приміщенні Верховної Ради України 24 листопада 2016 року відбулася зустріч Всеукраїнської Ради церков і релігійних організацій з Головою Парламенту Андрієм Парубієм та представниками депутатського корпусу.

З благословення Блаженнішого  Митрополита Київського і всієї України Онуфрія в засіданні взяв участь вікарій Київської Митрополії єпископ Ірпінський Климент. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Під час зустрічі обговорювалося широке коло питань державно-церковних відносин, зокрема, необхідність законодавчого врегулювання капеланського служіння.

Нагадаємо, нещодавно в Комітеті Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони відбулася зустріч представників різних конфесій, народних депутатів, військових ЗСУ та громадських експертів на тему інституту капеланства в Україні.

Звертаючись до присутніх, єпископ Климент наголосив на позитивному значенні регулярних зустрічей представників різних гілок української влади із релігійною спільнотою, яку представляє ВРЦіРО.

В свою чергу Андрій Парубій привітав представників різних українських конфесій із 20-річчям від дня заснування Всеукраїнської Ради церков і релігійних організацій і передав їм пам’ятні подарунки.

Просмотров: 716

Залишити відповідь