Православні Черкащини передали ліки та продукти українським військовим у зону бойових дій

Відвезли гуманітарний вантаж на Схід священик Української Православної Церкви та волонтер.

Віряни Черкаської єпархії УПЦ зібрали близько двох тонн продуктів та закупили ліків на 3 500 грн воїнам ЗСУ, які дислокуються в Донецькій області поблизу м. Краматорськ. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

Жителі села Безпальче та парафіяни церков сіл Жорнокльови, Левченкове, Тополі Драбівського району, Богдани, Броварки, Малинівщина, Бубнова Слобідка Золотоніського району вирішили допомогти землякам, які служать у тій частині Андрію Широкому та Сергію Шерстюку, а також іншим воїнам.

Зібраний гуманітарний вантаж в зону військового конфлікту доставили на своїх автомобілях настоятель церкви Святого Воскресіння с. Безпальче архімандрит Лукіан та житель с. Гельмязів Золотоніського району Олексій Миколайович Лісовий.

Волонтери відвідують зону бойових дій з гуманітарною місією не вперше. Воїни в черговий раз подякували за матеріальну і духовну підтримку священику та православним черкащанам.

Раніше, 30 листопада, у Свято-Успенську Святогірську Лавру був доставлений 10-й гуманітарний вантаж з Вінниці ― близько 15 тонн продуктів і речей.

Просмотров: 240

Залишити відповідь