До дня Збройних сил України священик Рівненської єпархії УПЦ отримав відзнаку від військових

Напередодні святкування 25-річчя Збройних Сил України в місті Нетішині Хмельницької області на Рівненщині відбулися урочисті заходи.

У військовій частині A3730 воїнів вітали артисти, чиновники, небайдужі люди, а також священики. Під час cвята клірику Рівненської єпархії Української Православної Церкви протоієрею Віктору Земляному було вручено почесну грамоту за проведення душпастирської роботи, задоволення духовних потреб та підтримки морального духу захисників Батьківщини. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

gramotajpg_page1-212x300Заступник командира частини по роботі з військовослужбовцями Олександр Зайчук, вручаючи нагороду, вкотре відзначив велику роль Української Православної Церкви в житті військового колективу, подякував священику за допомогу, яку він надає у вигляді духовної підтримки військовим у ці скрутні часи.

«В минулому році кліриками Рівненської єпархії декілька разів було зібрано допомогу жителям сходу, а також військовослужбовцям, що охороняють цілісність кордонів нашої держави. Протоієрей Віктор Земляний неодноразово допомагав сім’ям воїнів учасників АТО, за його сприянням діткам цих сімей було вручено солодощі та фрукти», – зазначив під час виступу Олександр Зайчук.

До військовослужбовців також з вітальним словом звернувся протоієрей Віктор Земляний.

Вітання з 25-ю річницею Збройних Сил України 6 грудня 2016 року направив Голова Синодального відділу із взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями Української Православної Церкви митрополит Августин.

Просмотров: 644

Залишити відповідь