Одеська єпархія надала допомогу переселенцям, нужденним та хворим людям (відео)

Кординаційний центр зі збору та надання гуманітарної допомоги видав продовольчу допомогу переселенцям та відвідав з подарунками будинок-інтернат для психічно хворих

2 грудня 2016 року, з благословення митрополита Одеського і Ізмаїльського Агафангела, Координаційний центр з надання гуманітарної допомоги Одеської єпархії провів чергову благодійну акцію. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

Цього дня працівники Центру видали вимушеним переселенцям та малозабезпеченим одеситам 60 продуктових наборів та надали матеріальну допомогу на суму понад 21 тис. грн.

Також співробітники благодійного відділу відвідали психоневрологічний будинок-інтернат у с. Барабой Одеської області. Хворим та персоналу було передано продуктові набори та необхідні речі. Волонтери привітали усіх з прийдешнім святом на честь святителя Миколая та вручили солодкі подарунки.

Статистика:
У повідомленні сайту Одеської єпархії йдеться, що за період з грудня 2015 до грудня 2016 року Координаційним центром було зібрано та використано на надання матеріальної та гуманітарної допомоги коштів на суму близько 1 млн. 50 тис. грн. Так, більш як 4650 сімей вимушених переселенців зі східних областей та нужденних одеситів отримали продуктові набори, 706 осіб отримали матеріальну допомогу.

Просмотров: 136

Залишити відповідь