Голова Синодального військового відділу УПЦ взяв участь у фестивалі для людей з особливими потребами «Ми є у тебе, Україно!»

Захід був проведений ГО «Київська міська спілка інвалідів постраждалих від мін»

24 грудня 2016 року голова Синодального відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин відвідав фестиваль для людей з особливими потребами «Ми є у тебе, Україно!». Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Білоцерківської єпархії.

Захід проходив у Київському міському Палаці ветеранів.

Відкриття Першого постійно діючого фестивалю культури і творчості для людей з особливими потребами «Ми є у тебе, Україна» відбулося 12 березня цього року.

Фестиваль був проведений зусиллями ГО «Київська міська спілка інвалідів постраждалих від мін». На запрошення голови організації Антощука К. В., митрополит Августин разом із завідувачем відділу з душпастирської опіки воїнів-ветеранів, учасників бойових дій Синодального військового відділу УПЦ протоієреєм В’ячеславом Яковенком взяв участь у нагороджені переможців фестивалю.

Просмотров: 191

Залишити відповідь