Кіровоградська єпархія організувала зимовий табір для дітей з особливими потребами

Для особливих дітей волонтери організували розвиваючі ігри та пізнавальні уроки

З 26 по 30 грудня 2016 року з благословення архієпископа Кіровоградського і Новомиргородського Іоасафа у Кропивницькому пройшов перший зимовий табір для дітей та молоді з обмеженими можливостями. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

Зміна табору «Джерельце надії»  пройшла в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.Чижевського, її відкриття відбулося 27 грудня.

news_big_33927До дітей, їх батьків та усіх присутніх з вітальним словом звернувся керівник табору та організатори – протоієрей Іоанн Шемедюк, голова обласної громадської організації матерів дітей інвалідів та інвалідів “Серце матері” Шкрута Людмила та директор наукової бібліотеки Гаращенко Олена.

Діти представили гостям свої концертні номери, співали пісні. Організатори, у свою чергу, подарували дітям солодкі подарунки та шоу мильних бульбашок від аніматорів. Офіційне відкриття табору завершилося феєрверком.

Упродовж табірної зміни, окрім розвиваючих ігор, діти з батьками мали духовні бесіди з священиком та отримали у подарунок дитячі молитвослови.

Просмотров: 132

Залишити відповідь