Добробут і майбутнє нашої країни залежить від того, як ми піклуємося про дітей — Предстоятель (відео)

Блаженніший Митрополит Онуфрій привітав дітей з обмеженими можливостями з прийдешніми Різдвяними святами.

4 січня 2017 року Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій у своїй резиденції в Києво-Печерській лаврі привітав з прийдешніми Різдвяними святами дітей з особливими потребами. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«Я хотів би побажати щоб Боже благословення завжди було над вами, щоб Господь подарував вам здоров’я, щоб ви, наші діточки були щасливі», — сказав Предстоятель.

У своєму Архіпастирськогому слові Блаженніший владика також наголосив, що добробут і майбутнє нашої країни залежить від того, як ми піклуємося про інших.

«Діти – це наше майбутнє. Якщо ми приділятимемо один одному увагу, повагу, шану, то буде наша земля благословенною», — зазначив він.

dsc_8397Організували зустріч Синодальний відділ благодійності та соціального служіння УПЦ та Міжнародний благодійний фонд «Соняшник».

На пам’ять про зустріч діти подарували Предстоятелю свою картину. Його Блаженство подякував за такий особливий дар і вручив усім солодощі та роздав маленькі ікони Різдва Христового в благословення.

Захід відбувся за підтримки Благодійного Фонду Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Онуфрія «Мир Вам!».

Просмотров: 518

Залишити відповідь