Особливості викладання біблійної історії та християнської етики в Україні обговорять в УПЦ

Відділ релігійної освіти, катехізації та місіонерства Української Православної Церкви проведе Всеукраїнську науково-практичну конференцію в столиці.

Викладачі з усіх єпархії УПЦ візьмуть участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Біблійна історія та християнська етика в освітньому просторі України», яка відбудеться 3 лютого 2017 року на території Свято-Покровського Голосіївського монастиря у Києві. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на rokim.org.ua.

1481636659_80b7e53e_sПісля пленарного засідання, робота проходитиме у трьох секціях: Викладання курсу «Біблійна історія та християнська етика» та інших духовно-моральних курсів у середніх школах України: досвід та перспективи; Проблематика підготовки та перепідготовки педагогічних кадрів для викладання предметів духовно-морального змісту; Розвиток системи дошкільного та позашкільного духовно-морального виховання (духовно-просвітницькі центри, гурткова робота; художні, спортивні та музичні об’єднання; недільні школи тощо).

Телефони для довідок: (044) 255-12-34, (044) 280-48-59 (секретар Синодального відділу Ірина Петрівна Ковальчук).

Просмотров: 606

Залишити відповідь