УПЦ проведе брифінг для ЗМІ, присвячений початку читання неусипного Псалтиря за українських воїнів і мир у державі

До цілодобового читання Псалтиря під час Великого посту можуть приєднатися всі віруючі

5 березня 2017 року о 11:50 в столичному Свято-Воскресенському храмі пам’яті ветеранам Афганістану відбудеться брифінг для представників ЗМІ з нагоди початку цілодобового читання неусипного Псалтиря за здоров’я поранених, упокій загиблих українських воїнів і за мир в Україні. Спільний брифінг проведуть керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Бориспільський і Броварський Антоній і представник керівництва Українського союзу ветеранів Афганістану. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ з посиланням на Центр інформації УПЦ.

Псалтир будуть безупинно читати протягом усього Великого посту вихованці Київських духовних шкіл, священнослужителі, воїни-афганці, учасники бойових дій на сході України.

До цілодобового читання Псалтиря під час Великого посту можуть приєднатися всі віруючі, для кого сьогодні особливо важлива посилена молитва за близьких.

Свято-Воскресенський храм пам’яті ветеранів Афганістану в період читання неусипного Псалтиря буде відкритий цілодобово (Київ, вул. Лаврська, 17).

Акредитацію проводить Центр інформації УПЦ по тел. (050) 312 37 26 або електронною поштою [email protected].

Нагадаємо, минулого року у Афганському храмі протягом Великого посту також читали неусипний Псалтир за мир в Україні. Раніше повідомлялося, що керуючий справами УПЦ разом з воїнами-афганцями звершив заупокійне богослужіння з нагоди річниці виведення військ з Афганістану.

Фото сайту Київської духовної академії і семінарії

Просмотров: 718

Залишити відповідь